Thursday, July 14, 2011

#3 - Minestrone

Minestrone, pg.11

Yaaaaay! It has been a good day for cooking and baking! :) I did three recipes from the cookbook. That's pretty good, I think!
First, I made this minestrone soup. I even dared to put in celery AND onion! Usually I wouldn't use either one for any cooking. I just so want to try different things than what I would usually do. I wasn't too crazy about this soup (I should have put some bacon or fried minced beef in it, I think), but Paul thought it was delicious! Despite all the chopping, it was quite easy to make.
Jeee!!! Tänään on ollut tosi hyvä ruuanlaitto ja kokkauspäivä! Sain tehtyä kolme reseptiä tuosta kirjasta. Aika hyvin! :)
Ensimmäiseksi tein tämän minestrone keiton. Uskalsin jopa seurata reseptiä ja laitoin mukaan selleriä ja sipuliakin, mitkä tavallisesti jättäisin pois. Mutta haluan opetella syömään uusia ruokia! En tykännyt keitosta mitenkään erityisen paljon (olisin ehkä tykännyt enemmän jos olisin laittanut sekaan pekonia tai vaikka jauhelihaa) mutta Paulin mielestä se oli tosi hyvää! Vaikka tähän sai paloitella aikalailla vihanneksia, oli sen tekeminen silti aika helppoa.

3 comments:

  1. eikös minestronekeitossa ole jotakin kinkkua tai jotakin? oot kyllä superreipas kokki! tässähän tulee vähän nälkä, josko sitä tunnin päästä alkais suunnittelemaan lounasta :)

    ReplyDelete
  2. Minun käsittääkseni minestronekeitto voi olla melkein minkälaista vain.. hihii.. kunhan siinä on paljon vihanneksia. :) Tässä reseptissä ei oltu käytetty ollenkaan lihaa. Ehkä lisään sitä jos lämmitän tätä joskus vaikka pakastimesta.

    ReplyDelete
  3. sullahan on hyvä vauhti päällä :)

    ReplyDelete