Wednesday, October 12, 2011

#11 - Zucchini slice

Zucchini slice, pg. 20

YIPPEE!!! I finally cooked! I can't believe that it has been almost 2 months! Felt really good to take out the cook book and pick a recipe and get into cooking.

I decided to make a zucchini slice. I was a bit nervous about it as it is.. well... mostly vegetables. But far out, it was so good!!! We both liked it a lot. I left out the onion and just put a bit more carrot and capsicum instead. I also used grated mozzarella instead of tasty cheese as that's all we had in the fridge.  Really good!

Jippii!!!! Minä kokkailin pitkästä aikaa!!! Miten siitä viime kerrasta voi olla jo yli 2 kuukautta. Käääk! Oli tosi ihana ottaa keittokirja esille ja valita ohje ja alkaa laittamaan ruokaa.

Päätin tehdä tällaisen kesäkurpitsapiirakan! Vähän kyllä hirvitti koska se on kuitenkin enimmäkseen vain vihanneksia. iik! Mutta siitä tuli tosi hyvää! Me kumpikin tykättiin tosi paljon. Jätin sipulin pois ohjeesta ja laitoin vähän enemmän porkkanaraastetta ja paprikaa. Meillä oli vain mozzarellaraastetta joten pistin sitä tuon tasty juuston tilalle. Hyvää tuli!

4 comments:

  1. nam, ottaisin kyllä mielelläni palasen tätä herkkua. vaikka sillä sipulillakin :) mozzarellajuustoa.... naaaaam...

    ReplyDelete
  2. Vau! Tosi hyvän näköinen, paljon paremman näköinen kuin alkuperäinen torttu tuolla linkin takaa. :-) Ja ihan älyttömän helppokin, kun ainekset vaan sekoitetaan yhteen! Panin kirjanmerkkeihin. :-)

    ReplyDelete
  3. Tämä oli kyllä tosi hyvää ja itse asiassa vielä parempaa sitten seuraavana päivänä! NAM!

    ReplyDelete
  4. nam, näyttää ja kuulostaa herkulliselta! tässähän tulee ihan nälkä!

    ReplyDelete