Sunday, November 6, 2011

#22 - Vegetable lasagne

 Vegetable lasagne, pg.22

Oh dear, vegetarian cooking! :) I decided to cook vegetarian lasagne today! I was going to cook fish Alaska to go with it, but I am feeling way too tired today... So, Paul cooked a piece of fish to have with my lasagna. I haven't dared to try it yet. Paul said it is really good though! Excellent! In this lasagna, there is carrot, pumpkin, broccoli, capsicum, peas and corn. Nice stuff!
Oho! Kasvisruokaa! :) Päätin tehdä kasvislasagnea tänään! Aioin laittaa sen kanssa Alaska kalaa, mutta minua on väsyttänyt ihan älyttömästi, joten en jaksanut. Pauli keitti itselleen vähän kalaa kuitenkin sitten lasagnen kaveriksi. Minä en ole uskaltanut edes vielä maistaa tätä. iik!  Pauli kyllä sanoi että se oli tosi hyvää. Hienoa! Lasagneen tuli porkkanaa, kurpitsaa, parsakaalta, paprikaa, herneitä ja maissia. Kaikenlaista hyvää!

2 comments:

  1. Another fine meal! Three serves already and I reckon I'll be sneaking back for another before the day ends ;) You're an awesome cook! :)

    ReplyDelete
  2. Minä teen kasvislasagnea usein, kun siihen voi jemmata kaikki vanhat kasvisten jämät. ;-) Vaikka jos ihan totta puhutaan, niin kyllä minusta jauhelihalasagne on kuitenkin parasta!

    ReplyDelete