Wednesday, November 16, 2011

#24 - Banana cake

Banana cake, pg.57


I loved baking this morning. Paul went to work a bit later than usual, so I decided to be a good wife and baked some bread for him and also this banana cake. It smelled soooo good! We had this maintenance guy in the house a bit later and as soon as stepped inside, he mentioned how good it smelled! Great! :) I am definitely going to keep on cooking and baking.. even though I won't be able to eat much of it. Why? Because I got braces on Monday! eeek! I feel like I can't eat anything unless it is pureed or just easy to swallow. sigh.  Oh well, at least Paul will be happy to get to eat everything.

Olipa kiva leipoa tänä aamuna. Ukko meni normaalia myöhemmin töihin tänään, joten päätin olla reipas ja leivoin ukolle leipää ja sitten vielä tämän banaanikakun. Voi että se tuoksui ihanalle! Meillä kävi sellainen huoltoukkokin aamulla ja heti kommentoi että jopas teillä tuoksuu hyvälle. Hih! Kiva! Minä aion jatkaa kokkaamista vaikka itse en kyllä voi oikein mitään nyt syödä.. nyyyh... jaa, että miksikö? Kun minulle laitettiin maanantaina raudat hampaisiin! Nyt ei kyllä voi syödä juuri mitään.. ainakaan näin aluksi. huokaus. No, kiva silti laittaa ruokaa ja leipoa. Ukko ainakin tykkää. hih!

3 comments:

 1. Voi kauhea, miten kauan sinun pitää niitä rautoja pitää? Helpottuukohan syöminen siitä ajan mittaan? Yritä kestää!

  Etkö pyytänyt huoltoukkoa kahville, hihii. Voin vain kuvitella, miten ihanat tuoksut tästä on lähtenyt...

  ReplyDelete
 2. iiiiiiiiik! Nämä raudat taitaa pysyä hampaissa pari vuotta!! KÄÄÄK!!! Miten ihmeessä minä pärjään niiden kanssa.. huokaus.. oikojasetä sanoi että voi kestää pari kuukautta ennenkuin tottuu kunnolla syömään niiden kanssa, kun leukalihasten ja aivojen pitää tottua siihen että missä ne raudat on ja miten pitää pureskella erillälailla entä ennen. Kaikkeen minäkin alan!

  ReplyDelete
 3. Hui, kuulostaa kyllä ihan kamalalta. Lähetän sinulle telepaattisesti paljon kärsivällisyyttä! <3

  ReplyDelete