Sunday, November 20, 2011

#29 - Lasagne

Lasagne, pg.39

This was actually the food that I made first this morning. So much to do! My white sauce didn't turn out quite right.. it just wouldn't thicken and I didn't know how to fix it. Could someone help for the next time? Hippu!!! eeek! Help!    We froze the whole lasagne in bags, so that Paul can take them to work for lunch. I did try it a bit and I wasn't super impressed.. I think it was too tomatoey. I like my mom's lasagne more.

Tämä oli itse asiassa se ruoka minkä tein ensimmäiseksi tänä aamuna. Olihan siinä tekemistä. Valkokastikkeesta ei kyllä tullut oikein paksua, mutta en tiennyt että miten asian voisi korjata. :( Osaako joku neuvoa ensi kertaa varten? Hippu!!!! Apua!!! :)     Tämä lasagne meni sitten pusseissa pakastimeen, niin onpahan ukolla jotakin mitä ottaa mukaan töihin lounaaksi. Maistelin kyllä vähän sitä, mutta en oikein ihastunut. Minulle ehkä vähän liian tomaattista. Äidin lasagne on parempaa.

3 comments:

  1. Nami nami, lasagnea. :-)

    Valkokastiketta voi paksuntaa lisäämällä rasva-jauhoseosta, mutta sitä pitäisi kypsentää hieman ensin pannulla, että raaka maku häviää. Minä en kyllä yleensä jaksa tuota keinoa käyttää, koska olen laiska, vaan olen niin törkeä, että lisää valkokastikkeen joukkoon hieman Maizenaa, siis sitä maissitärkkelystä, tai sitten vaan juustoa, joka sekin paksuntaa valkokastiketta.

    Seuraavalla kerralla voit laittaa maitoa vähän vähemmän tai vastaavasti rasva-jauhoseosta enemmän, jolloin valkokastikkeesta tulee paksumpi.

    ReplyDelete
  2. Ihana olet!!! kiitos paljon! Maizenaa... onkohan se sama kuin corn flour vai onko se eri juttu?

    ReplyDelete
  3. Kyllä se mun mielestä on sama asia, mutta saatan olla väärässäkin...

    ReplyDelete