Friday, December 9, 2011

#49 - Festive ice-cream pudding

Festive ice-cream pudding, pg.48

*giggling* I made Christmas ice-cream for Paul!!! I was absolutely sure I wouldn't be making this recipe, but I just had to try it... it wasn't really difficult at all! Yaaaaaaaay! Made me feel pretty good.
The recipe called for some brandy to be mixed with the dried mixed fruit, but I put pineapple juice instead. I also had to toast almonds! scary! But even that went just fine. So, I added together the mixed fruit, pineapple juice, mixed spice and toasted almonds and then softened vanilla ice-cream. I put the mixture back into the ice cream container and into the freezer. I hope it will be lovely!

Hihii!!!! Tein Paulille joulujätskiä!!!! Olin varma etten kokeile tätä ohjetta, mutta innostuin sitten kuitenkin.. ja ei se mikään niin vaikea sitten ollutkaan! Jeeeeee! Tuli kyllä hyvä mieli.
Kuivahedelmäsekoitukseen olisi pitänyt lisätä brandya, mutta meillä kun ei viinaksia oikein harrasteta, niin päätin laittaa ananasmehua sen sijaan. Sitten piti paahtaa manteleita (Hui!!!!) ja pistää nekin pikku palasiksi ja sekoittaa joukkoon. Viimeisenä meni mixed spice-sekoitusta. Sitten kaikki sekaisin pehmeän jäätelön kanssa ja takaisin jätskipurkkiin. Nyt se on sitten pakastimessa ja ei auta kuin odotella että se jäätyy taas. Minuakin haluttaa kyllä maistella tätä, vaikka siinä on kyllä niitä mantelinpalasia... hmm...  No, pitää vain yrittää olla pureskelematta niitä.

No comments:

Post a Comment