Sunday, December 18, 2011

#65 - Corn chips, #66 - Nachos, #67-Pizza supreme

corn chips, pg.15
nachos, pg.12
pizza supreme, pg.13

Three recipes DONE! Woohoo!!! :) Getting so close to having them all done. Amazing! So, I started by making some corn chips of lebanese bread. What a great idea and so easy!!! I couldn't try these but Paul said they were fantastic. Of course, I then made nachos.. ie. made the meat sauce. The recipe actually asked it to be made in the microwave but hmmm... I don't think so. Not ready to cook meat like that yet. I also knew I was going to make a bigger batch than the recipe said, so I just made it in a pan. Verdict by the man: FANTASTIC! :)

As I made a bigger batch of the meat and I had plenty of lebanese bread left, I thought I might just as well make the pizza as well, but use the sauce as the filling. I did add some ham though. Tearing some double smoked ham on a pizza is super tasty!

Ja taas on kolme ohjetta tehtynä! JIPPII!!! Hui, kun olen jo niin lähellä projektin loppua. Mahtavaa! Aloitin siis tekemällä 'maissilastuja' lebanonilaisesta leivästä. Tosi hyvä idea ja niin helppo!!! Minä en voinut syödä näitä, mutta Pauli sanoi että ne oli tosi hyviä. Toki piti sitten tehdä nachojakin eli tekaisin tuon jauhelihakastikkeen. Ohjeen mukaan se olisi pitänyt tehdä mikrossa, mutta.. yäk, lihaa mikrossa??? Juu, ei. En taida olla ihan vielä valmis siihen. Tiesin myös että aioin tehdä isomman määrän kastiketta entä ohjeessa sanottiin, joten tekaisin sen paistinpannulla. Ukko sanoi että se oli loistavaa.

Ja kun sitä kastiketta oli aika reilusti, päätin tekaista pizzankin. Eli tästä pizzasta tuli kyllä täytteiltään erilainen entä ohjeessa, mutta muuten samallalailla tehty. Lisäsin täytteesee kinkkuakin vielä. Nam! Haluttaisi niin syödä tätä.. mitähän raudat tykkäisi.. hmm...

2 comments:

 1. sulla on kyllä melkoinen vauhti päällä keittiössä koko ajan, hienoa!

  huh, lihaa mikrossa, en minäkään kyllä tekisi.. mutta eihän meillä ole edes mikroa ;)

  filotaikinaa en ole ikinä itse tehnyt, joten pitäisi varmaan kokeilla, sillä hyväähän siitä tulee. pizzastruudeli kuulostaa erikoiselta, mutta erittäin hyvältä!

  ReplyDelete
 2. Iiiiik! Miten ihmeessä te pärjäätte ilman mikroa? Meillä se on jatkuvassa käytössä! :)
  Hei muuten, jos innostut, niin minulla ja ihanalla Hippu-ystävällä on ruoka-aiheinen haaste ensi vuodelle. Käy katsomassa: http://cookingatoz.blogspot.com/

  ReplyDelete