Tuesday, January 24, 2012

S2 - #13 Boysenberry and Apple muffins

Boysenberry and apple muffins, pg.61

It was soooooooo nice to bake today. Felt like forever since the last time I baked! I love baking muffins as they are so quick and easy to make and the house always smells beautiful! Yum! I couldn't find canned boysenberries in the shop, so I used blackberries instead. I can't imagine that there would be much difference between those (not that I really know). :) As always, Paul loved these ones, too. Haha!
Olipa tosi ihana leipoa tänään. Tuntui että viime kerrasta oli jo ikuisuus! Muffinssien leipominen on niin kivaa kun ne on niin nopeita ja helppoja tehdä ja talo tuoksuu sitten ihanalle. Ne on niin hyviä pakastaakin. Nam! En löytänyt tölkki-boysenmarjoja joten käytin sitten noita blackberryja (mitähän ne on suomeksi?). Ainakin ne on aika samannäköisiä ja tuskin maussakaan on huimia eroja. Ja kuten tavallista, Pauli tykkäsi näistä tosi paljon. hih.

1 comment:

  1. Voi vitsi kun olet ollut taas ahkera ja tehnyt kaikkea ihanaa! Minun mielestä blackberry olisi suomeksi karhunvatukka, mutta en ole ihan varma.

    Minulla on yksi karhunvatukan kokoinen aukko yleissivistyksessä, kun en ole koskaan tainnut semmoista maistaa. :-)

    ReplyDelete