Wednesday, January 25, 2012

S3 - #12 Ham & Cheese Omelette

Ham & cheese omelette, pg. 11

This morning I wanted to make something different for breakfast, so I picked this ham & cheese omelette from book 3. What a fun thing that was to cook!!! Look at the photo above.. the omelette looked like a big fluffy cloud when I put it in the pan! LOL. I probably should have spread it a bit more, but well, it cooked anyway and was suuuuuuuuuuuuuper fluffy inside. It was made with egg whites, double smoked ham and cheese. Super yummy and filling. Can't wait to have this again.

Tänä aamuna halusin jotakin erilaista aamupalaksi. Valikoin sitten 3-kirjasta tämän kinkku&juusto omeletin. Voi että oli kyllä hauska kokkailla!!! Katsohan tuota ylempää kuvaa.. omeletti näytti ihan isolta pilveltä kun laitoin se pannulle. Olisi ehkä pitänyt levittää sitä vähän enemmän, mutta kyllä se kypsyi noinkin ja se oli tosi mahtavan sellainen.. ilmava ja kevyt. Omelettiin tuli munanvalkuaisia, tuplasavustettua kinkkua ja juustoa. Jätti-ihanaa ja täyttävää. Milloinhan sitä tekisi tätä uudelleen... :)

2 comments:

  1. Ai tuohonko ei tullut keltuaisia ollenkaan? Kuulostaa mielenkiintoiselta ja näyttää tosi hyvältä! Jotain tämmöistä voisi kehitellä ukkelille, se kun ei oikein tykkää syödä keltuaisia.

    ReplyDelete
  2. jups, ei keltuaisia ollenkaan! Valkuaisia piti vatkata niin pitkään että ne oli tönkköä.. hahaa, hyvä ohje. Hihii! Parempi että otan kuvan ohjeesta ja mailaan se sinulle. Hih!

    ReplyDelete