Saturday, February 25, 2012

S2 - #18 Golden Wheat Slice

Golden Wheat Slice, pg.62

It was wonderful to bake again!!! I had missed it. I decided to make this Golden Wheat slice from book 2. I was quite curious to make it as the dough has some crushed Weet-Bix! I think it turned out delicious. We both loved it!!! I am not sure that I made it thin enough, but well, doens't matter. I would happily eat the whole tray of this and well, so would Paul. :)

Olipa kyllä ihana leipoa taas!!! Sitä oli ollut ikävä. Näissä kirjoissa on niin paljon kivoja, helppoja leipomisohjeita, ettei aina tiedä minkä valitsisi. No, tällä kertaa tein tuon kuvassa olevan golden wheat slicen. Siihen tuli Weetabixejakin! Minusta siitä tuli tosi namia. Minusta tuntuu että siitä olisi pitänyt tulla vieläkin ohuempi, mutta taikina oli niin sormiin tarttuvaa että en kyllä tiennyt miten olisin saanut levitettyä sitä enemmän. No, me kumpikin tykättiin siitä tosi paljon.. haluttaisi syödä koko peltillinen. :)

4 comments:

 1. Oi ihanaa, Weetabixia!!!! Tätä mun on pakko kokeilla vielä joskus, kun niin rakastan Weetabixia. Ei ole kyllä tullut ikinä mieleenkään, että sitä voisi syödä jotenkin muutenkin kuin aamiaiseksi maidon kanssa, mutta kyllä se Laura keksii...:-)

  Nauratti kyllä linkin keskustelupalstan alussa tuo "We have 3/4 box of unwanted Weetbix". Miten Weetabixit voi olla "unwanted", hihii.

  ReplyDelete
 2. Hei, sinullehan olisi sopiva se fruit balls ohje siinä keskustelussa.. niitä kun ei laiteta uuniin!
  Nyt on jääkaapissa mintunmakuisia riisimuroherkkuja jäähtymässä Paulille. :) Lähetin sen kauppaan ostamaan tomusokeria että saan tehtyä kuorrutteen.

  ReplyDelete
 3. Joo, niin olisikin! Nami! Se ohje oli vaan jotenkin vähän sekava, mutta ehkä minä saan siitä tolkun. :-)

  Olisiko mitenkään mahdollista, että poistaisit tuon sanavahvistuksen? Kun sitä joutuu nyt yrittämään niin monta kertaa, ennen kuin menee oikein. :-)

  ReplyDelete
 4. Ah, se ohje on tosi helppo.

  1. Uuni 180C.

  2. Voitele vuoka.

  3. Sekoita jauhot, murskatut weetabixit, rusinat ja ruskea sokeri (fariinisokeri?).

  4. Sulata margariini mikrossa ja sekoita siihen siirappi ja maito. Sitten kaada tämä sekoitus siihen jauhoseokseen. Sekoita hyvin.

  5. Painele taikina sinne vuoan pohjalle ja paista uunissa 20-25 minuuttia.

  6. Tee kuorrutus ja levitä piirakan-kakun-mikäselieonkaan päälle, kun se on vielä kuuma. Anna jäähtyä ja leikkaa palasiksi.

  ReplyDelete