Saturday, February 25, 2012

S2 - #19 Peppermint Bubble Bar

Peppermint bubble bar, pg.57

Some more baking.. well, very non-oven kind of baking! :) I bought two Darrell Lea peppermint bars a little while ago, so that I can make this dessert for Paul. I knew he would love it. We had all the other ingredients in the cupboard, too, so I was all good to go. There wasn't much to doing this, of course.. pretty much just melting the choc and mixing it with the rice bubbles. And of course, then doing the frosting. This is lovely and minty. I just wish I could eat it, but I don't think it is very braces friendly. Oh well, I am sure that Paul will enjoy every little piece of it! :)

Lisää leipomista... no, uunitta leipomista! :) Ostin pari Darrell Lea piparminttusuklaapatukkaa jokin aika sitten just tätä ohjetta varten ja kun muutkin tarvikkeet löytyi kaapista, niin oli ihan sama tekaista tämä herkku. Helppotekoinenhan se oli. Piti vain sulatella suklaat margariinin ja siirapin kanssa ja sekoitella riisimuroihin. Ja kuorrutus piti tietenkin tehdä myös. Tosi ihanan minttuinen herkku. Hippu, maistuisiko sinulle? Minä en taida uskaltaa tätä syödä.. tuntuu että se ei ole oikein raudat-ystävällinen jälkkäri. No, Pauli varmasti nauttii joka murusesta. :)

4 comments:

 1. Ai että maistuisko, hihii... Vielä kysytkin! Ihana Laura, kun kekkaisit tämmöisen uunittoman ohjeenkin!!!

  Mutta oliko nuo suklaapatukat siis ihan tavallisia suklaapatukoita? Siis sellaisia kovia, tyyliin vaikkapa Mars? Jos ei ole piparminttusuklaata, niin voisikohan jotain muita patukoita käyttää? Entä oliko tuo kaakao sellaista juotavaa kaakaota (semmoista makeaa) vai sitä leivontaan tarkoitettua kitkerämpää?

  ReplyDelete
 2. Juu, suklaan pitää olla sellainen jossa ei ole juoksevaa täytettä.. eli joko ihan paljasta suklaata tai Mars passaa myös ihan hyvin! Minulla on ohje sillekin. hih. Kaakao on sitä kitkerämpää. Minä olen tehnyt joskus tätä herkkua valkoisella suklaalla ja tykkäsin siitäkin älyttömästi. nam. Riisimurot on jo muutenkin niin hyviä, ja sitten vielä suklaan kanssa.. oiiiiih! Harmi vaan kun en ole itse saanut syödä näitä ollenkaan. huokaus. No, leivoin itselleni muita herkkuja tänään :).

  ReplyDelete
 3. tässä on se mars ohje (kevyt Marsseilla, mutta kyllähän normaali käy ihan hyvin.. nämä vaan on laihdutusohjeita): http://aww.ninemsn.com.au/food/freshtv/782332/light-mars-bar-slice-annette-sym

  ReplyDelete
 4. Kiitos sinulle ihanuus vastauksista ja Mars-ohjeesta. Mars kauppaan vaan nyt. :-) Ei kun oikeasti minun pitäisi nyt vähän katsoa, mitä syön, kun viime viikkoina on tullut herkuteltua ihan liikaa. Mutta laitan nämä muistiin sopivaa hetkeä varten. :-)

  ReplyDelete