Sunday, February 12, 2012

S3 - #13 Chicken & Spinach Lasagne

Chicken & spinach lasagne, pg.34

Paul was eating steak today, so I cooked this chicken & spinach lasagne for myself and ate it together with some salad. It was almost a complete failure.  Usually my lasagne dish has been too small for these recipes, so I picked a bigger dish. Of course, that ended up being way too big and the smaller one already had the potato bake. sigh. I ended up picking a glass casserole dish and just picked up the lasagne in pieces from the other dish and chucken it into this dish. LOL. But it turned out just fine. Not exactly pretty and well, doesn't really look like lasagne either. But it tasted good and well, that's all that matters.

Pauli kun söi pihviä tänään, minä tekaisin itselleni kana-pinaattilasagnen. Söin sitä sitten salaatin kanssa. Oih, oli mennä kyllä ihan pieleen koko lasagne. Minun lasagnevuoka on nimittäin aina ollut vähän liian pieni näille resepteille, joten ostin isomman. Aloin kokoamaan tätä siihen ja hyvänen aika, se oli ihan liian iso. Ja se pienempi oli käytössä kun perunapaistos oli uunissa. No, nappasin kaapista sitten lasisen pyöreän vuoan ja heittelin sinne lasagnepalasia siitä isommasta. Hihii. Mutta ihan hyvä siitä tuli. Ei se kyllä oikein näytä lasagnelta, mutta hyvälle maistui kuitenkin.

2 comments:

  1. Minullakin on lasagnevuokaongelma! Ne suorakaiteen muotoiset, mitä minulla on, ovat ihan väärän kokoisia, koska tykkään, että lasagne saisi olla aika korkea. Sitten minulla on sellainen korkeampi pyöreä, mutta eihän ne lasagnelevyt mitään pyöreitä ole. Niinpä katkon lasagnelevyjä ja teen niistä sellaisen palapelilasagnen, hihii.

    ReplyDelete
  2. Hihii!!! Vuokien kanssa on aina niin vaikeaa! Aina tuntuu ettei minulla ole just oikeakokoista. huokaus.

    ReplyDelete