Monday, February 27, 2012

S3 - #15 Caramel Banana Self-saucing Pudding

Caramel banana self-saucing pudding, pg.53

I had a couple of bananas that needed to be used. There are plenty of baking recipes using bananas in these books, so I just had to make up my mind on which one to cook. I decided to go for this caramel banana self saucing pudding. Very quick and easy to make! Super yummy banana taste. :)

Minulla oli pari banaania, mitkä piti käyttää pois. Näissä keittokirjoissa on paljon reseptejä joihin tulee banaania, joten oli kyllä vähän valinnanvaikeus! Päätin sitten tehdä tämän banaanivanukkaan kinuskikastikkeella. Tai no, en tiedä onko se kastike nyt niin kinuskinen, mutta kuitenkin. Kiva kun se kastike syntyy siinä samalla kuin itse vanukaskin. Kastike on vain sitten astian pohjalla. :) Tämä oli nopea ja helppo tehdä. Tosi banaaninen! :)

2 comments:

  1. Minä olen tehnyt joskus jotain samantapaista, ja hyvää oli.

    Hih, nauratti vähän tuo "self-saucing"... mitenköhän se mahtaisi kääntyä suomeksi. :-)

    ReplyDelete
  2. Hahaa! Minäkin yritin googlailla että olisiko sille self-saucingille tosiaan joku keksinyt suomalaisen nimen, mutta eipä kyllä sattunut silmään.. oli muutkin sitä miettineet. Hih! :) Pitääpä yrittää miettiä lisää että löytyisikö sille joku järkevä käännös.

    ReplyDelete