Saturday, February 25, 2012

S6 - #4 Quick and Easy Potato Bake / S2 - #17 Steak Diane

Quick and easy potato bake, pg.29
Steak Diane, pg. 36

Yippee! I am cooking and baking again! :) I have had an upset stomach for over a week now and I certainly haven't felt like cooking. Been feeling pretty tired! But today it was time to get back into it. Our freezer is getting empty as well!
Jippii!!! Vihdoinkin taas laitoin ruokaa ja leivoin! Minun maha on ollut sekaisin jo yli viikon, eikä minua ole haluttanut laittaa ruokaa. Sen lisäksi on vielä väsyttänytkin! Mutta tänään oli kyllä aika kokkailla taas. Meidän pakastinkin on tyhjentynyt aikalailla! Iik!

Paul wanted a steak, so I picked one from the book. I went with Steak Diane. I also made a potato bake from the newest book. Paul said it was just as good as the cheesy potato bake in book 2. Excellent. For myself I made again the chicken and sweet corn soup. It is so yummy! I will be eating that for the next few days and I so hope it will settle my stomach. 
Pauli halusi pihvin tänään, joten minä valitsin ohjeen kirjasta. Tekaisin sitten Diane-kastikkeen pihville. Tein myös uusimmasta kirjasta perunapaistoksen. Pauli sanoi että se oli yhtä hyvä kuin kakkoskirjan juustoinen paistoskin. Loistavaa. Itselleni tekaisin sen suosikkikeittoni, eli kana-maissikeiton. Se on kyllä aina yhtä hyvää! Aion syödä sitä nyt muutaman päivän ja toivon että maha asettuu.

2 comments:

 1. Voi sitä sinun mahaasi. :-( Oletko kokeillut mitään jogurttituotteita, rauhoittaisiko ne sitä yhtään?

  Perunapaistos näyttää tosi hyvältä; tykkään tuommoisista niin, että voisin syödä koko vuuallisen. :-)

  Parempaa vointia!

  ReplyDelete
 2. Äitikin kyseli samaa.. että olenko kokeillut jugurttijuomajuttuja. Pistin Paulin just ostamaan minulle muutaman Yakult-juoma pullon.. toivottasti auttavat!
  Sinä varmasti tykkäisit siitä juustoisesta perunapaistoksesta. Se on tosi hyvää! Minäkin syön sitä ihan mielissään :)

  ReplyDelete