Tuesday, March 13, 2012

S2 - #27 Fish Florentine

Fish florentine, pg.24

Here is then the other fish dish, ie.Fish florentine. For this one I had to make a white sauce (whisk, whisk, whisk) which was then turned into a spinach sauce! So, I topped my fried fish pieces with that sauce and sprinkled on some cheese and again, grilled in the oven. I didn't have much fish left, so I am going to cook some pasta and Paul will have pasta with this sauce for lunch tomorrow. Yay! No waste! :)

Tässä on sitten se toinen kalaruoka, eli Fish Florentine. Tätä varten minun piti tehdä valkokastike (voi sitä vispausta ja vatkausta), mistä tuli sitten pinaattikastike. Joten paistettujen kalapalojen päälle tuli sitä kastiketta ja sitten juustoraastetta ja taas uuniin grillivastusten alle. Kastiketta jäi aika paljon joten aion keittää makaroonia minkä Pauli saa ottaa huomenna töihin evääksi.. tämän kastikkeen kanssa tietenkin. :) Kiva kun ei mene hukkaan!

No comments:

Post a Comment