Sunday, March 25, 2012

S2 - #39 Golden Syrup Pudding

Golden syrup pudding, pg.48

Since the G-fortnight is beginning tomorrow in our cooking challenge, I decided to make this dessert. Cooking anything in a waterbath makes me nervous.. this was only the second time that I have tried it. I must say that I don't think that my puddings were a success... I have only 4 ramekins, so I decided to make half the dough. I had the dough ready and in the cups for when the quiche was supposed to be ready. Of course, it wasn't and the dough sat in the ramekins for about 30 minutes. sigh. These puddings ended up being pretty flat. Oh well, they tasted pretty yummy though.

Koska meidän kokkaushaasteen G-viikot alkavat huomenna, päätin tehdä tämän jälkkärin. Minä taidan aina tehdä oman haasteruokani päivän liian aikaisin. Hihii! Nämä piti laittaa uuniin vesihauteessa ja se on minusta aika pelottavaa.. tämä oli vasta toinen kerta kun sitä kokeilin. Eihän näistä kyllä oikein kauniista ja onnistuneita tullut. huokaus. Minulla on vain neljä niitä pieniä uunikippoja joten tein vain puolikkaan taikinan. Taikina oli kupeissa valmiina kun tuon edellisen postauksen quichen olisi pitänyt olla valmista, mutta kun se ei ollut, taikina istui kupeissa 30 minuuttia ennenkuin pääsi uuniin. huokaus. Aikamoisia lättänöitähän näistä tuli mutta kyllä ne silti maistui ihan hyvältä.

No comments:

Post a Comment