Friday, March 9, 2012

S4 - #15 Rippa Rissoles

Rippa rissoles, pg.39

Ok, I am way too good a wife at the moment. LOL. I seem to be cooking dinner for Paul just about everyday. He is getting spoiled. :) I bought some organic mince from Aldi yesterday and wanted to make sure that I used it. So, I made rissoles. This recipe is sooooooooooooooooooo good!!! I love these rissoles. The only thing that sucks is frying them. I should figure out how long to keep them in the oven, so that I could cook them that way instead.

Minä olen kyllä ihan liian hyvä vaimo tällä hetkellä.. hihii! Laitan Paulille ruokaa melkein joka päivä. Ukko on kohta ihan pilalle lellitty. :) Ostin eilen orgaanista jauhelihaa Aldista ja halusin käyttää sen pois tänään. Joten tein näitä jauhelihapihvejä. Tämä resepti on niiiiiiiin hyvä! Me kumpikin tykätään näistä ihan sikana. Se ärsyttävä juttu näitä tehdessä on paistaminen. Minusta on ikävä seisoskella hellan ääressä jos kuinka pitkään näitä paistamassa. Pitänee tutkia että miten pitkään näitä pitäisi pitää uunissa, niin voisi kokkailla sillä tavalla.

5 comments:

 1. You really *are* the best wife! Which makes me the luckiest and most grateful chap there can be. Those rissoles are divine :) After a long day at work, coming home to cooking like this is an unbelievable treat :)

  ReplyDelete
 2. Toisesta blogistasi löysin tänne...aivan mahtava idea ruokablogin pitäminen. Pakko kommentoida tuohon uunissa paistamiseen -> noin 15-20minuuttia, riippuu vähän pihvien koosta ja uunin lämpötilasta (200-225 celsiusastetta periaatteessa samassa läämmössä ku lihamureke).
  Mutta hei ohjeita kehiin! Tuo Marspatukoista tehty "kakku" kuulosti mielenkiintoiselta, mitä siihen tulee? :)

  ReplyDelete
 3. Oi Ansu! Kiitos, kiitos, kiitos!!! :) Pitää kyllä ehdottomasti kokeilla noita uunissa! nam!

  Ah, ohjeen minä monesti linkitän tuosta ruuan nimestä, jos vaan löydän netistä ohjeen. Minä kun tosiaan kokkailen nämä kaikki ruuat kirjoista, niin en ole uskaltanut itse kirjoitella ohjeita tänne.. mutta ajattelin että jos joku toinen on jo nettiin laittanut, niin pistän kyllä linkin. Hih! :)

  Se Mars-patukka juttu on oikeastaan periaattessa vaan sulatettua Marsia ja riisimuroja ja siihen vielä vähän margariinia ja siirappia. Tästä näet ohjeen: http://aww.ninemsn.com.au/food/freshtv/782332/light-mars-bar-slice-annette-sym Nämä ohjeet on aina englanniksi. Jos joku aine on outo, niin saa kysyä! :)

  Niin, ja ihana kun tulit käymään blogissa!!! Jee!!!

  ReplyDelete
 4. Mihin minä joudun näitten sinun ohjeittesi kanssa... yksi toisensa jälkeen ihanampia. :-) Näitäkin on ihan pakko tehdä - ja pakottaa ukkokin syömään jauhelihaa taas. :-D

  ReplyDelete
 5. Jauheliha... NAM nam NAM nam NAM!!! Iiiiiik!!!! Se on ihan liian hyvää! Herkkua. :)

  ReplyDelete