Sunday, March 4, 2012

S6 - #8 Salmon and Vegetable Slice

Salmon and vegetable slice, pg.36

Here is today's second bake.. well, slice actually. :) For this one I used salmon in tomato and basil. Instead of cherry tomatoes I used kumatoes. They are so funny and dark. Paul thought this smells just like pizza. :)

Tässä sitten päivän toinen laatikko, vai olisiko tämä sitten vaikka piirakka. hih! Tähän tuli sitten tomaatti-basilikamausteista lohta. Kirsikkatomaattien sijasta käytin kumaattoja, mitkä on sellaisia hassuja tummia tomaatteja! Pauli sanoi että tämä tuoksuu ihan pizzalle. :) Hih!

4 comments:

 1. No niin, minä taidan luovuttaa ja lähteä etsimään tuota kirjaa... Siinä näyttää olevan niin paljon ihania ohjeita! Löytyisiköhän sitä täältä Intiasta... Ovatko nämä kokkailemasi ohjeet siis tuosta kakkoskirjasta?

  ReplyDelete
 2. Hihii!!! olet ihan hassu!!! En kyllä tiedä ollenkaan että tykkäisitkö näistä ruuista. :) Ne on sellaisia tosi perheruokia maultaan ja tarvikkeidenkin suhteen. Sinä varmastikin laittaisit ison kasan mausteita näihin kaikkiin! hihii!

  Tämä ohje oli kuutoskirjasta. Näitä kirjoja on tosiaan kuusi tässä sarjassa.. tosi halpoja kirjoja paitsi tuo uusin oli kalliimpi koska siinä oli sellainen iso painonpudotusosa mukana. Nämä on sellaisia meille hyvin sopivia ohjeita koska ohjeet on suunniteltu niin että tarvikkeet löytyy lähes kaikista aussi ruokakaupoista. Jee! Ja kun ne on vähärasvaisia ja vähäkalorisia, niin vieläkin parempi!

  Ainiin, tuossa otsikossa tuo S ja numero tarkoittaa aina sitä että mistä kirjasta ohje on. Ja se toinen numero on sitten se, että monesko kokkaamani resepti se on siitä kirjasta.

  ReplyDelete
 3. Ihan varmasti tykkäisin!!! Mausteista saattaisin hieman lisätä, mutta niitähän saa jokainen laitella mielensä mukaan. :-) Minä olen jotenkin tosi huono tekemään ihan sellaista perusruokaa, kun aina pitää yrittää jotakin ihmeellisyyksiä, jotka ei sitten kuitenkaan aina maistu hyvältä tai sitten ne eivät onnistu, hihii. Perusruoka (esim. se mitä äityli laittaa) on kuitenkin ihan parasta!

  Ja kiitos tuosta kirjaselvennyksestä! Jos näen näitä kirjoja jossain, niin ostan kokeeksi yhden. :-) t. nimim. kirjakauppaan matkani käy.

  ReplyDelete
 4. Hihii!!! Jos haluat joskus jonkun ohjeen, niin sano vaan ja minä otan siitä kuvan tai kirjoittelen sen sinulle. :)

  ReplyDelete