Sunday, April 22, 2012

S2 - #65 Chicken Parmigiana

Chicken Parmigiana, pg.28

Yummy!!! Oh yummy!!! What a lovely lunch we just had. I roasted some vegetables (potato, pumpkin and sweet potato) and then cooked chicken parmigiana. This was so delicious!!! It is really just a flattened chicken fillet topped with a bit of tomato paste, chopped ham (or some slices of ham) and grated cheese. I think we will have the rest of it for dinner. Yippee!

Nam!!! Voi nam!!! Syötiin kyllä taas niin herkkulounas... uunissa paistettuja vihanneksia (bataattia, perunaa ja kurpitsaa) ja sitten tein tätä parma kanaa. NAAAAAAM! Se oli tosi ihanaa. Sehän on siis vain kanafilee minkä päällä on ensin tomaattipyrettä, sitten kinkkua (viipaleita.. ja minä laitoin palasia) ja juustoraastetta. Tätä syödään kyllä tänään vielä uudelleen. Jippii!

4 comments:

  1. Wow, these were so good! I only got to eat one, but it was so tasty :) I think they would also work well with a white fish base. What do you reckon? ;) ;)

    ReplyDelete
  2. Who wants to eat fish? not me. But far out, I could eat these (the chicken ones) every day! They were sooo good!

    ReplyDelete
  3. Riita poikki, hihii. :-) Tämä olisi varmaan yhtä ihanaa sekä kalasta että kanasta valmistettuna. Tosin minäkin taitaisin tykätä enemmän kanasta. :-)

    ReplyDelete
  4. Hihii!!!! Kana on HYVÄÄ!!! Nam!

    ReplyDelete