Thursday, May 10, 2012

J...niinkuin juustosarvet

My mom has definitely become the superstar of our A-Z challenge! She has taken part in it every time. Yippee!!! I found this photo in my email this morning. My mom had made these juustosarvi (ie.cheese horns) for this fortnight's challenge. I love eating these and would surely have eaten at least ten. :) My mom also said that they were good. Yum! Mom, where did you find this recipe?
Äidistä on kyllä tullut tämän haasteen supertähti! Ihan mahtavaa kun äiti aina osallistuu. Jippii!!! Tänä aamuna minun sähköpostista löytyi tällainen kuva eli äiti oli tehnyt juustosarvia tämänkertaiseen haasteeseen. Minä tykkään juustosarvista ihan älyttömästi joten olisin syönyt näitä ainakin kymmenen. Äitikin sanoi että olivat hyviä. Oih! Äiti, mistä tämä ohje oli?

4 comments:

 1. Ohje oli Kaarina Roinisen kirjasta Parhaat kotileivonnaiset ja sarvet kirjan kuvassa olivat paljon kauniimpia. Pirkko.

  ReplyDelete
 2. Hyvä äiti! Äityli olikin tällä viikolla kaikista nopein!

  Tuo Roinisen kirja on muuten minusta paras leivontakirja ikinä. Vaikka leipominen ei ole oikein minun juttuni, niin tuon kirjan ohjeilla minäkin olen ihan todistettavasti joskus onnistunutkin. :-)

  ReplyDelete
 3. Heippa Hippu. Siinä kirjassa tosiaan on hyvät ja selkeät ohjeet. Monenlaista siitä on tullut tehtyä, tuo leipominen kun on niin mukavaa. Tänään taas, kun on vapaapäivä ja sadepäivä leivoin pullaa ja just sain ne laitettua pakkaseen. Pirkko.

  ReplyDelete
 4. Hihii, Pirkko, taidan tulla sinne teille kahville ja pullalle. :-)

  ReplyDelete