Sunday, July 8, 2012

Spice box

I have been meaning to put a picture of this here for ages, but I always forget. I got this wonderful spice box from Paul on my birthday!!! Eeeeek! I love it! It is Sri Lankan spice box from the Oxfam shop. Now I just need to figure out how to use these things. Eek! Eek!

Hippu, olen aikonut näyttää tämän sinulle jo synttäreistäni lähtien. Pauli nimittäin antoi minulle lahjaksi tämän Sri Lankalaisen maustelaatikon. Iiiik! Nyt kun vaan tietäisin että mitähän näillä kaikilla voi tehdä. Apua!

4 comments:

 1. Voi apua, miten ihana! Tahtoo tuommoisen! :-) Intiassakin käytetään paljon maustebokseja, mutta ne ovat aina teräksisiä. Tämä puinen on paljon kivemman näköinen! Piti oikein zoomailla, mitä kaikkea tuolta löytyy. :-) En ole koskaan nähnyt sitruunaruohoa tuommoisessa muodossa, kuivattuna. Mitä sen takana olevassa pikku kolossa on, kun se ei oikein näkynyt? En minä tietenkään mitenkään utelias ole, hihii.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ylärivissä vasemmalta: ground chilli, carraway, cinnamon sticks/ginger root (niissä pikku lokeroissa), curry leaves, whole dried chillies

   Alarivissä vasemmalta: mustard seeds, ground mustard seeds, turmeric, lemon grass, ground coriander, whole cardamon pods

   Delete
 2. What a lovely gift! I can see lots of curry making in your future! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I really need to start looking for some recipes, so I can use these!

   Delete