Thursday, August 23, 2012

Melting moments / Chicken & Vegetable Pasties

Stressaaminen se vaan jatkuu ja sehän tarkoittaa vain lisää leipomista. Satuin näkemään ohjeen näille Melting Moments pikkuleiville ja päätin kokeilla. Taikinaan taisi tulla vähän liikaa jauhoja.. minun pikkuleivistä ei todellakaan tullut kaunita, mutta kyllähän ne ukolle maistui. Hihii! :)

I seem to be just continuing being incredibly anxious and that of course, means more baking. I happened to see a recipe for these Melting Moments and thought I'd give them a go. I think the recipe asked for too much flour.. hmm... my biscuits certainly aren't the prettiest, but Paul did love the taste. smile.

---------------------------
For dinner I made these chicken and vegetable pasties. A while ago I bought 'The AWW cooking school for kids'-cookbook. The recipes are really nice and easy enough! This was actually the first thing I managed to make from it. Success! Filling was chicken, vegetables, sour cream, garlic and dijon mustard. Yum! But the calories.. oh my.. I wish I had read that first. LOL. ouch.

Ruuaksi tein sitten näitä kana ja vihannes pasteijoita. Nämä oli sellaisia puolen lautasellisen kokoisia. Hihii. Ostin jokin aika sitten sellaisen lasten keittokirjan. Aivan ihania ohjeita ja tarpeeksi helppoja minullekin. Tämä oli itse asiassa ensimmäinen ohje minkä tein siitä kirjasta. Hyvin onnistui! Täytteessä on kanaa, vihanneksia, hapankermaa, valkosipulia ja dijon sinappia. Nam! Mutta oih, kunpa olisin katsonut kaloreiden määrän ensin... huokaus...

2 comments:

  1. Your Melting Moments look delicious. They are such an iconic Australian treat.

    The pasties look great - seriously calorific, but then again "fat is flavour" LOL.

    ReplyDelete
  2. Pasteija näyttävät tosi hyviltä.Pirkko

    ReplyDelete