Tuesday, January 31, 2012

S2 - #15 Asparagus and Ham Slice

Asparagus and ham slice, pg.20

I have slowed down a bit with my cooking, but the freezer is still full, so I have to think about doing something else until there is space. But still, I am so enjoying cooking!!! I decided to make this slice yesterday. I didn't put any ham in it though.. I used carrot instead, so this is completely vegetarian. I thought it was nice and tasty! Paul took some to work for lunch today and I got a message from him that he is loving this slice. Good stuff.

Minun kokkailutahti on hieman hidastunut, mutta kun pakastin on niin täynnä... Mutta kun silti haluttaisi kokkailla, niin pakkohan sitä oli tehdä jotakin. Tein sitten tämän parsa ja kinkku piirakan. Paitsi, että minä jätin kinkun pois ja laitoin sen sijasta porkkanaa. Kasvisruokaa siis meillä taas. Hahaa. Aika hyvää! Pauli otti palasen tätä mukaansa töihin ja sain äsken viestin että tämä on tosi hyvää. Jee!

Friday, January 27, 2012

S4 - #8 Penang chicken

Penang chicken, pg.34

Another AMAZING dish!!! WOW! These chicken dishes are just way too delicious. This one had a little bit of a kick, but wasn't too spicy or anything. Just perfect for us really. Before putting all the veg in the pan, I cooked them in the microwave for a bit.. just to get them softer. My braces were happy. I sooo want to eat some more of this right now!!! YUM!

Taas SUPERNAMI ruoka!!! Vau!  Nämä kanaruuat on kyllä ihan mielettömän hyviä. Tässä oli vähän potkuakin, mutta se ei ollut kuitenkaan liian mausteista. Just sopivaa meille. Ennenkuin laitoin vihannekset pannulle, pistin ne mikroon muutamaksi minuutiksi. Tykkään siitä että vihannekset on aika pehmeitä ja raudatkin hampaissa tuntui tykkäävän siitä. hih. Voi että haluttaisi jo syödä vähän lisää tätä. NAM!

Thursday, January 26, 2012

S2 - #14 Baked Custard

Baked custard, pg.47

I have been looking forward to making this for ages. Just wasn't sure of how to actually make it and well, didn't have suitable dishes either. A bit of shopping at Kmart, and I was ready to go. smile. Unfortunately I didn't really like this... :( It smelled so terribly eggy and I thought it didn't have so much flavour. But I must say that I have no idea what baked custard is meant to be like! I am still glad that I tried making it. It was the first time ever for me to cook something in a water bath. If I try making it again, I reckon I will add more sugar and maybe a bit of cream, too. Hmm...

Voih, minä olin niin innolla tekemässä tätä jälkkäriä. Se kuulosti niin ihanalta! nam! Mutta en ollut ihan varma siitä että osaanko tehdä tämän ja ei minulla kyllä ollut tarvittavia astioitakaan. höh. No, piti käydä vähän shoppailemassa Kmartissa ja ei kun keittiöön. :)  Huokaus. En minä kyllä tästä oikein tykännyt... se haisi kamalasti kananmunalle ja ei se oikein maistunutkaan millekään. höh. harmitti.  En kyllä tiedä että minkä makuista sen oikeasti pitäisi edes olla. Ehkä joskus kokeilen uudelleen ja laitan enemmän sokeria ja ehkä vähän kermaakin sekaan.

Wednesday, January 25, 2012

S3 - #12 Ham & Cheese Omelette

Ham & cheese omelette, pg. 11

This morning I wanted to make something different for breakfast, so I picked this ham & cheese omelette from book 3. What a fun thing that was to cook!!! Look at the photo above.. the omelette looked like a big fluffy cloud when I put it in the pan! LOL. I probably should have spread it a bit more, but well, it cooked anyway and was suuuuuuuuuuuuuper fluffy inside. It was made with egg whites, double smoked ham and cheese. Super yummy and filling. Can't wait to have this again.

Tänä aamuna halusin jotakin erilaista aamupalaksi. Valikoin sitten 3-kirjasta tämän kinkku&juusto omeletin. Voi että oli kyllä hauska kokkailla!!! Katsohan tuota ylempää kuvaa.. omeletti näytti ihan isolta pilveltä kun laitoin se pannulle. Olisi ehkä pitänyt levittää sitä vähän enemmän, mutta kyllä se kypsyi noinkin ja se oli tosi mahtavan sellainen.. ilmava ja kevyt. Omelettiin tuli munanvalkuaisia, tuplasavustettua kinkkua ja juustoa. Jätti-ihanaa ja täyttävää. Milloinhan sitä tekisi tätä uudelleen... :)

Tuesday, January 24, 2012

S4 - #7 Lemon Chicken

Lemon chicken, pg.32

Eeeeeeeeek!!! Can I just say... this food was bloody AMAZING!!!! Far out! Definitely one of the best recipes from these books. Yum! We loooove take away lemon chicken, even though we don't get it too often nowadays. But this one was better than the take away.. the lemon sauce was sooo delicious!!! And of course, this dish was a lot healthier as the chicken wasn't deep fried. Absolutely amazing food!

Iiiiiiiiiiiiiiiiik!!! Voi hyvänen aika miten ihanaa tämä ruoka oli!!! Ihan varmasti eräs parhaista resepteistä tähän mennessä. NAM! Me kumpikin tykätään kovasti sitruunakanasta, vaikka me ei kyllä sitä kovin usein syödä (siis silloin kun syödään, haetaan sitä kiinalaisesta!). Tämä itse tehty oli PALJON parempaa entä se mitä tavallisesti haetaan... sitruunakastike oli hirmuisen hyvää! Ja tottakai tämä oli paljon terveellisempää koska kana ei ole uppopaistettu. Supernamia ruokaa! Onneksi tätä syödään huomennakin!

S2 - #13 Boysenberry and Apple muffins

Boysenberry and apple muffins, pg.61

It was soooooooo nice to bake today. Felt like forever since the last time I baked! I love baking muffins as they are so quick and easy to make and the house always smells beautiful! Yum! I couldn't find canned boysenberries in the shop, so I used blackberries instead. I can't imagine that there would be much difference between those (not that I really know). :) As always, Paul loved these ones, too. Haha!
Olipa tosi ihana leipoa tänään. Tuntui että viime kerrasta oli jo ikuisuus! Muffinssien leipominen on niin kivaa kun ne on niin nopeita ja helppoja tehdä ja talo tuoksuu sitten ihanalle. Ne on niin hyviä pakastaakin. Nam! En löytänyt tölkki-boysenmarjoja joten käytin sitten noita blackberryja (mitähän ne on suomeksi?). Ainakin ne on aika samannäköisiä ja tuskin maussakaan on huimia eroja. Ja kuten tavallista, Pauli tykkäsi näistä tosi paljon. hih.

Wednesday, January 18, 2012

S3 - #11 Mexicana Soup

Damn. Again a post with no photo!!! I cooked this soup the night before we left to go for a weekend away. In the morning we quickly mashed it and froze it, too, and ran out of the house. I can't wait to eat some of this for lunches. I have made it before, too, and it is delicious. Plenty of beans and tomato and spices. Nice!
Voi perhana. Taas valokuvaton postaus!!! Tein tämän keiton illalla ennenkuin oltiin lähdössä viikonloppureissulle. Aamulla piti sitten äkkiä soseuttaa keitto ja pakastaa pusseihin. Sieltä saa sitten napata pussin kun haluttaa keittoa lounaaksi. Olen tehnyt tätä keittoa aikaisemminkin ja se on hyvää.. paljon papuja, tomaattia ja mausteita. Kiva!

S3 - #10 Corn Fritters

Corn fritters, pg.12

I decided to make corn fritters this morning. I quite like eating them and of course, I will freeze most of these in portions so they are easy to heat for breakfast. Very yummy!
Päätin tehdä maissilättyjä tänä aamuna. Minusta ne on aika hyviä ja kiva kun näitä voi pistää pakastimeen, niin voi sitten sieltä sulatella aamupalaksi. Nam!

Sunday, January 15, 2012

S4 - #6 Pea and Ham Soup

Pea and ham soup, pg.11

I forgot to take a photo.. AGAIN! grrr...
But I made a pea and ham soup! yay! I used dried peas, yellow and green ones. Pretty nice soup actually. Lots of it in the freezer now. Happy!

Unohdin taas ottaa kuvan.. huokaus...Taitaa olla ihan liikaa mielessä tällä hetkellä.
Mutta sain tehtyä hernekeiton! Ihan kuivatuista herneistä. Se oli minusta aika pelottavaa. Hui! Mutta hyvin se sujui ja keitostakin tuli hyvää! Sitä onkin nyt aikalailla pakastimessa niin on mitä syödä :). Kiva!

Äitin A-ohje! - My mom's A-recipe!

Äityliinillä kun ei ole omaa blogia, niin lupasin laittaa äidin kokkailukuvat A-Z haasteeseen tänne minun omaan blogiin! :) Äiti päätti tekaista tällaisia ihanannäköisiä ahmatin ananasmuffinsseja. Voi että kun olisin päässyt maistelemaan!!! Olivat kuulemma tosi helppoja tehdä ja ihanan pehmeitä. Voisi uudelleenkin tehdä ihan mielellään!

My mom doesn't have her own blog, so I promise to put her pictures here, too. These beautiful pineapple muffins were made for the A-Z challenge as the a-recipes. These are called Ahmatin ananasmuffinssit. I so wish I could have tasted these, too. Apparently they were really easy to make and nice and soft. She will be making these again! :)

Saturday, January 14, 2012

S6 - #1 Chocolate banana cake

Chocolate banana cake, pg.79

I just had to make a cake last night. Woohoo! I picked a recipe from the newest 'Symply too good to be true'-cookbook! I hadn't cooked anything from it until now. So, I made this chocolate banana cake as I happened to have two bananas that needed to be used. This cake smells soooooooooooo good!!! Well, it smells exactly like what it is.. chocolate and banana. Beautiful! Tasted great, too!

Eilen oli pakko päästä vähän leipomaan. Jee! Ostin vasta tämän keittokirjansarjan uusimman osan, eli 6 kirjan ja tämä oli ensimmäinen ohje minkä tein siitä kirjasta. Suklaa-banaanikakku. Meillä oli kaksi banaania mitkä piti käyttää pois ja muutkin ainekset löytyi kaapista. Jee! Tämä kakku tuoksuu ihan älyttömän hyvälle! Just sille mitä se onkin.. suklaata ja banaania. Hyvälle se kyllä maistuikin :)

Friday, January 13, 2012

S2 - #12 Macaroni beef

Macaroni beef, pg.35

I am not the biggest salmon lover, so I wanted to cook something else for myself. Pasta is nice and soft so I can eat that even with aching teeth. I made my favourite dish from these cookbooks, macaroni beef. This time I did use turkey mince instead of beef though. It was just as delicious! I love this dish. I so wish I could have eaten more than just one serve, but it was a bit high in calories.

En erityisemmin tykkää lohesta, joten piti itselle laittaa jotakin muuta ruokaa. Niinpä tein tämän suosikkireseptini eli makaroonilaatikon. Naudanjauhelihan sijasta käytin kalkkunajauhelihaa ja ihan yhtä hyvää oli! Tämä ruoka on sen verran pehmeääkin että sitä voi syödä vaikka hampaisiin sattuisikin. Superhyvää oli! Olisi niin haluttanut ottaa vielä lisää, mutta tässä oli jo sen verran kaloreita, että jätin sitten ottamatta. höh.

S3 - #9 Salmon bake

Salmon bake, pg.29

Today I needed to do a bit of cooking as our freezer is actually starting to empty! Wow! :) We have quite a lot of salmon in the cupboard, so I thought I would make a couple of dishes with that. Fortunately there are many salmon recipes in these books! The first one I made was this salmon bake. It looks so pretty! Paul said it was really good, too. Excellent!

Tänään piti alkaa taas kokkailemaan koska pakastin on alkanut tyhjenemään aika vauhtia. Hui! Meillä on aika kasa lohitölkkejä kaapissa, joten ajattelin että parempi tehdä muuta lohiruoka. Onneksi näissä kirjoissa on paljon sopivia reseptejä. Ensimmäiseksi tein tämän lohipiirakan.. vai lohilaatikon.. miksi sitä haluaa kutsua. Se näyttää tosi hyvältä! Pauli sanoi että se myös maistui hyvälle. Loistavaa!

Wednesday, January 11, 2012

S4 - #5 Chicken and Sweet Corn Soup

Chicken and sweet corn soup, pg.15

Ok, braces have been tightened and as expected, can't really chew anything harder (bread crust... OUCH!). Good thing that I was prepared for it and had all the ingredients ready for this soup. This is actually one of my favourite soups. It is so easy and super delicious. It is pretty much just corn and chicken. niiiiiiiiice! Had a couple of bowls of that today, followed by some lovely low fat cheesecake that Paul made for me. Happy. :)

Noniin, hammasraudat on kiristetty ja kuten arvelinkin, en voi purra juuri mitään (leipäkin oli aika auts!). onneksi tiesin jo valmistautua tähän ja minulla oli tarvikkeet valmiina tätä ihanaa keittoa varten. Tämä on kyllä eräs suosikkikeitoistani! Eipä tähän tule paljon muuta kuin maissia ja kanaa, mutta on se kyllä hyvää! Tänään tuli syötyä jo useampikin lautasellinen.. ja jälkkäriksi Paulin tekemään vähärasvaista juustokakkua mikä oli myös hirmuisen ihanaa. :)

Monday, January 9, 2012

S4 - #3 Kashmir Rice - #4 Butter Chicken

Kashmir rice, pg.20
Butter chicken, pg.32 


I have been quite a keen cook today. First I made the pancakes and now I whipped up this Kashmir rice and butter chicken. I will be eating these today and tomorrow. A bit of a break from cooking and Paul can keep eating stuff from the freezer. I need it empty! :) It is unbelievable how much fruit cake there is. LOL! On Wednesday I am going back to the orthodontist to tighten my braces so then I will be eating soup for a while as I won't be able to bite anything. sigh. Ok, back to the foods. This rice was soooooooo good!!! There are lots of spices, onion, sultanas and even almonds. Super yummy! With the rice, I ate butter chicken, which is a very popular Indian dish, usually loaded with fat though. For this chicken, I only used very little oil to cook the onion and chicken, that's it. It has a big load of spices, tomato paste and evaporated light milk. Super super tasty! I am not exactly complaining about 'having' to eat these a couple of times in a row.

Tänään onkin tullut kokkailtua sitten aika ahkerasti. Aamulla ensiksi pannukakkuja ja nyt tein kashmir riisin ja ihanaa intialaista kanaa. Näitä syönkin nyt sitten tämän päivän ja huomisen. Pientä taukoa kokkailusta ja Pauli saa syödä pakastinta vähän tyhjemmäksi sillä aikaa. Hih! Keskiviikkona pitää käydä kiristyttämässä rautoja joten sitten pitää tehdä jonkinlaista keittoa kun ei kuitenkaan voi oikein pureskella mitään vähään aikaan. huokaus. No, takaisin ruokaan. Tämä riisi oli iiiiiihanaa!!! Siihen tuli mausteita ja rusinoita ja manteleitakin. Herkkua!  Riisin kanssa söin siis kanaa, eli butter chicken, mikä on tosi suosittu intialainen ruoka, mutta taitaa tavallisesti olla täynnä rasvaa. Tähän kanaan ei tullut rasvaa ollenkaan! :) Siihen tuli kanaa, sipulia, hirmuinen kasa mausteita jne. NAAAAAAAAAM!!! Ei harmita yhtään että näitä pitää syödä nyt monta kertaa peräkkäin. Hihii!

S3 - #8 Blueberry Flapjacks

Blueberry flapjacks, pg.13

My breakfast today! Yum! Lovely blueberry pancakes. I probably burned the first half of the lot, but I got the hang of it then.. finally. :) These were absolutely delicious, especially with a bit of blueberry sauce.

Minun aamiainen tänä aamuna! Nam! Ihania mustikkapannukakkuja. Ensimmäisistä tuli aika tummia.. oho, joku taisi paistaa niitä vähän liian pitkään. No, lopuista tuli sitten ihan sieviä. Hirmuisen hyviä nämä kyllä oli, varsinkin tuon mustikkakastikkeen kanssa. Olisin mielelläni syönyt enemmänkin mutta tämä oli yksi annos.

Sunday, January 8, 2012

S4 - #2 Pineapple Upside Down Muffins

Pineapple upside down muffins, pg.69

Still really tired, so I didn't feel like cooking today. I did want to do something though, so of course... I baked. :) I so wanted to make these pineapple upside down muffins! Don't they look pretty? 150 calories per one and only 0.4g fat! At the end, they were pretty easy to make and tasted lovely with a cup of tea. :)

Olen vieläkin aika väsynyt joten tänään ei haluttanut laittaa ruokaa. Halusin kuitenkin tehdä jotakin, joten tottakai sitten leivoin. Halutti niin tehdä näitä ananasmuffinsseja. Eikö ne näytäkin hyviltä? 150 kaloria per muffinssi ja vain 0.4g rasvaa. Loppujen lopuksi ne oli aika helppoja tehdä ja maistuivat oikein hyville teekupposen kanssa. :)

S3 - #6 Sweet Potato & Corn Soup / #7 - Garlic Bread

Sweet potato & corn soup, pg.19
Garlic bread, pg.16

I do find it so bizarre that I am eating vegetarian food.. goodness me, I so can't believe it is true!!! Today we had this sweet potato & corn soup together with some loooovely garlic bread. The soup was really watery... I must have done something wrong again. But still, the taste was great! I think I probably should have let it bubble a bit longer to get rid of the extra water. hmm... I might have to try this again!!! But the garlic bread was super yummy and it was perfect with the soup. Yum!

Siis ei voi olla kyllä totta!! Minä se taas söin kasvisruokaa. Mitä ihmettä??? Hih! Tänään me syötiin siis bataatti-maissikeittoa valkosipulileivän kera. Keitto oli kyllä aika vetistä.. mitä minä taas tein väärin. Olisi ehkä pitänyt antaa keiton kiehun pitempään tai ensi kerralla vähemmän vettä. Mutta maku oli kyllä ihan hyvä. Bataatti on niin kivanmakuista. Valkosipulileipä oli superihanaa ja just se mitä tämä keitto tarvitsikin kaveriksi. Nam!

Friday, January 6, 2012

S3 - #5 Honey soy chicken

Honey soy chicken, pg.36

This was our dinner tonight. honey soy chicken. For some reason mine turned out a little bit too watery.. not quite sure where I went wrong. Oh well, the flavours were still nice! I love chicken.

Tässäpä on meidän illallinen. Hunaja soija kanaa. Jostakin syystä siitä tuli ehkä vähän liian vetistä. En tiedä missä menin vikaan. nooooh, ihan hyvälle se silti maistui! Kana on ihanaa.

S3 - #4 Chicken Bites

Chicken bites, pg.15

I have written a menu plan for this coming week (starting today) and this is what I cooked for lunch! These beautiful chicken bites. I used chicken tenderloins. These were delicious!!! They were sooooo soft! YUM! We ate these with a salad of lettuce, feta and peach. We used this amazing Summer Breeze salad dressing from the Oxfam shop. I think it is my favourite salad dressing.. ever!

Olen kirjoittanut ruokalistan tulevalle viikolle (alkaen tänään) ja tässä on meidän tämän päivän lounas! :)  Ihania leivitettyjä kanafileen puolikkaita. Ne oli kertakaikkiaan ihania!!! Ne oli ihanan pehmeitä ja mehukkaita. NAM! Me syötiin näitä salaatin kanssa jossa oli fetaa ja persikkaa. Salaatinkastikkeena oli Summer Breeze mitä täällä voi ostaa Oxfam-kaupasta. Se on tehty Australialaisista aineksista ja voi, miten hyvää se on! Minun suosikkisalaatinkastike.. ikinä!

Thursday, January 5, 2012

S4 - #1 Lemon Tart

Lemon tart, pg.58

I can't stop baking. smile. :) Today I wanted to challenge myself a bit more, so I picked this lemon tart from book 4. The filling was made with condensed milk. I had actually never tasted condensed milk before. Goodness me, it is so delicious!!! Plenty of lemon juice here, too. The topping has lemon juice, custard powder etc. Letting it cool down a bit and then I am going to have a slice of it with a cup of tea. yum!

Jopas nyt leivotaan. Hihii! :)  Tänään halutti tehdä jotakin vähän (minun mielestä) vaikeampaa joten valitsin neloskirjasta sitruuntortun. Tähän tuli keksipohja ja täyte tehtiin kondensoidusta maidosta (voi hitsi että se on hyvää!), sitruunamehusta, maidosta ja kananmunasta. Sitten vielä sitruunainen päällys. Nyt odottelen että se jäähtyy ja sitten maistelemaan teen kanssa. Tämäkin on huomattavasti vähäkalorisempaa jos vertaa vastaavanlaiseen juustokakkuun tms.

Wednesday, January 4, 2012

S3 - #3 Sticky Lemon Loaf

Sticky lemon loaf, pg.65

OMG! OMG! OMG! This cake is AMAZING!!! So nice and lemony.. zesty.. yum! :) The rind and juice from two lemons went into this! Yum! Once the cake was cooked, a syrup of lemon juice & icing sugar was poured over the cake. I love it that the cake is not too sweet and not too tangy. It seems just right. But I really do adore that strong lemon flavour. We will definitely be making this one again... often, no doubt! :)

Iiiiiiiiiiiik!!!! Voi mieletön miten hyvä kakku tämä on!!! Siis, ihan mahtava! Superihanan sitruunainen. NAM! Tähän meni kahden sitruunan kuori ja mehu. nam nam nam. Kun kakku otettiin uunista, sen päälle piti haarukalla pistellä reikiä ja sitten kaataa tomusokerista ja sitruunanmehusta sekoitettu siirappi päälle ja se sitten imeytyi sinne kakun sisälle. Tosi mahtava sitruunanmaku. Ei liian makea eikä myöskään liian hapan. Just sopiva. Tätä tehdään ihan varmasti uudelleen!

S3 - #2 Tooty Fruity Squares

Tooty fruity squares, pg.61

I so needed to bake. I feel like I am getting withdrawal symptoms when I don't bake. LOL. I have just really learned to enjoy it! Of course, it sure does help that the recipes in these books aren't super difficult, but they taste good and don't have loooots of calories. Love love love cooking them!

I have had these squares before.. a few years ago, but it was Paul who made them then. Now it was time for me to try making these. The base has about 450g fruit salad!!! Isn't that an interesting idea? I think it is great. Of course, I love anything with sweet frosting. :) How can one not? ha ha! Anyway, this is lovely with a cup of tea.

Oli ihan pakko päästä leipomaan. Tuntuu niinkuin saisin vieroitusoireita jos en leivo vähään aikaan. Hihii! Toki sekin auttaa että näiden kirjojen leipomisohjeet on niin kivoja.. eivät ole kamalan vaikeita, mutta maistuvat hyviltä eikä niistä ole kamalasti kaloreita. Aivan ihania laittaa!

Minä olen syönyt näitä aikaisemminkin.. muutama vuosi sitten, mutta Pauli oli silloin leipurina. Nyt oli minun vuoro kokeilla. Tämän herkun pohjassa on melkein puoli kiloa hedelmäsalaattia!!! Eikö olekin kiva idea? Toimii hyvin. Ja tottakai minä tykkään kaikesta minkä päällä on makeaa kuorrutusta. Kukapa ei tykkäisi? Hahaa! Mutta on tämä vaan ihanaa teekupposen kanssa.

S2 - #10 Asparagus and Sweet Corn Soup / #11 Stinky Bread

Asparagus and sweet corn soup, pg.11
Stinky bread, pg.13

Today felt like a soup day. And since this is the A-fortnight in the cooking challenge, I thought I would make this asparagus and sweet corn soup. Very easy soup as I just needed some canned creamed corn and canned asparagus tips and cuts and evaporated light milk (and of course, a couple of other things, too). The soup was ready in about 15 minutes from start to finish.

I served the soup with stinky bread, which was pretty much bread with margarine and grated parmesan. The recipe also asked for a sprinkling of paprika, but I didn't have any. Paul thought these were unreal. Apparently he is going to be making these often. smile.

Tänään tuntui että oli sellainen keittopäivä ja kun tämä kaksiviikkoinen on meidän kokkailuhaasteessa A-resepteille, päätin tehdä tämän parsa-maissikeiton. Jopas oli taas helppo ohje ja keitto oli valmis n.15 minuutissa! Hih! Keiton kanssa tarjosin haisulileipiä. Hihii! Ne oli siis vaan paahtoleipäviipaleita joiden päälle tuli margariinia ja parmesanjuustoa. Niiden päälle piti ohjeen mukaan ripotella vähän paprikamaustetta, mutta eipä minulla sitä ollut joten en laittanut sen sijasta mitään. Paulin mielestä nämä oli tosi herkullisia ja aikoo kuulemma tehdä niitä nyt usein. :)

S3 - #1 French toast

French toast, pg.11

I think that for a while I will be cooking some recipes from all 5 of Annette Sym's Symply Too Good To Be True cookbooks.  Just feel like it...

This morning I made French toast. OMG, it was delicious and how can it not have more calories! eeeek! Annette's recipes really are amazing.. so much flavour and not too many calories. French toast is usually quite heavy, but these were super lovely! I can't wait to have these again!!! WOOOOW!

Voipi olla että nyt jonkin aikaa aion kokkailla vähän jokaisesta viidestä Annette Symin Symply Too Good To Be True keittokirjasta. Vaan tuntuu siltä... Hih!

Tänä aamuna tein aamupalaksi French toastia.. mitähän se olisi suomeksi vai olisiko se suomeksi aikalailla samalla nimellä. No, nämä on aika samantyyppisiä kuin köyhät ritarit. Ihan mielettömän herkullisia ja ihan järkyttävää että näissä ei ole enempää kaloreita. Annetten reseptit  on kyllä niin loistavia kun ne on hyvänmakuisia, helppoja tehdä ja vähäkalorisia. Nam!

Monday, January 2, 2012

S2 - #9 Potato bake

Potato bake, pg.19

I thought I would make this today, so that I can freeze it and then Paul can eat some with tuna or salmon if he feels a bit hungry. But I forgot to take a photo of it!!! eeeek! I will try to take one when Paul defrosts some to eat. But it looked really good.. nice and cheesy with grated cheese as well as a cheese sauce. YUM!!! :)

Ajattelin tekaista tämän tänään että voin sitten pakastaa sen. Pauli voi napsia niitä palasia sitten pakastimesta ja syödä tonnikalan kanssa kun on nälkä. Mutta minä unohdin ottaa siitä kuvan!!! iiiik! no, pitää yrittää napata kuva sitten kun Pauli sitä seuraavan kerran syö. Mutta hyvännäköistä (ja tuoksuista) siitä tuli koska siinä oli juustokastiketta ja juustoraastetta. NAM!

Sunday, January 1, 2012

S2 - #8 Macaroni cheese

Macaroni cheese, pg.14

I made an actual eating plan for this coming week! Yaaaay! I usually always get super anxious when I try to do that, but I did pretty ok this time. :) Even shopping for the ingredients was fun!
Today it is so hot here in Melbourne. Certainly not the best possible day for cooking, but we did it together, so it wasn't too bad. :) My belly is so full now. From this cookbook I cooked macaroni cheese. oh my, how yummy it is! I could have eated the whole pot as it was. YUMMY!!!! So tasty and easy to make.


Minä sain tehtyä eilen oikein ruokasuunnitelman tälle viikolle! Jee!!!! Minua yleensä ahdistaa ihan hirmuisesti yritän tehdä suunnitelmaa, mutta nyt vihdoinkin onnistuin. :) Jopa tarvikkeiden shoppailukin onnistui hyvin.
Voi että Melbournessa on kuuma tänään. Ei todellakaan mikään paras mahdollinen kokkailupäivä, mutta me oltiin sitten yhdessä keittiössä, mikä oli tosi kivaa.  Mahat on ihan täynnä. Tekaisin tästä keittokirjasta tuollaisen ihanan juustoisen makarooniruuan. nam. Olisin voinut syödä sitä suoraan kattilasta. nam. Helppoa ja hyvää.